PDF Kitap

At Şu Adımı PDF Oku indir

At Şu Adımı PDF oku indir, Ahmet Şerif İzgören tarafından kaleme alınan At Şu Adımı kitabı, 160 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan At Şu Adımı kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Elma Yayınevi tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda At Şu Adımı pdf oku, At Şu Adımı PDF yandex, At Şu Adımı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

At Şu Adımı PDF Oku

Tüketimin arttığı, bireylerin mutsuzlaştığı, umutların tükendiği bir yüzyıldayız adeta. Uyandığımız her yeni gün, kötü şeylerin olağanlaşmaya vardığı bir önceki günün aynısı gibi. Üstelik her şeyden şikâyet ediyoruz ve ısrarla o poblemleri çözmek için bir adım atmıyoruz. Bazı zaman de kendimizi denizdeki en ufak kum tanesi gibi hissediyoruz. Yerimizde sayıyor ve yaratılan gündemlerde boğulup o karanlıkta iyice kayboluyoruz.

Ahmet Şerif İzgören’in dile getirdiği gibi aslında tüm konu mesafeyle alakalı. “Gerçekleriniz ve hayalleriniz… İkisi içindeki mesafe açıldıkça üzgün, tatminsiz ve mutsuz bir hayat yaşarsınız. İkisi ne kadar yakınsa o kadar mutluluk mevcuttur yaşamınızda. Aynı mesafe gelir ve gider için de geçerli. Ne kadar açarsanız arayı o kadar zorluk başlar yaşamınızda. Üretim ve tüketim… Tükettikleriniz ürettiklerinizden fazlaysa, dengeli ve hayata değer katan tarafta değilseniz eğer her anlamda kendiniz de tükenmeye başlarsınız.”

At Şu Adımı, hayal ettiğimiz gibi yaşamanın, kişisel hedeflere ulaşmanın, kararlılıkla hareket etmenin ve diğer kum taneleriyle bir olup okyanus yaratmanın kolay bir şekilde formülünü anlatıyor. Atın adımınızı ve ne iş yapıyorsanız onu sevgiyle, tüm bilginizi ve emeğinizi koyarak, iyi bir planlamayla yapın.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu