Çocuk

İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye PDF indir

İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye PDF Oku indir, İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye kitabı 9786257003858 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 18.10.2024 dilinde yazılmış olan İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye kitabını Serap Olgaç numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye kitabını PDF indir.

İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye PDF

Sevgili Kâşif Çocuk!
Öncü Kadınları yakında zamandan tanımak için heyecan dolu bir zaman yolculuğuna hazır mısın? Bu yolculukta yaşamını bilgiye adamış ve dünya çapındaki ilk üniversite olarak kabul gören Karaviyyun Üniversitesinin kurucusu olmuş Fatıma el-Fihriye‘yi tanıyacak, onun yaşamından ilham alacak ve geleceğe yön verecek bir Kâşif olacaksın!
Haydi, macera başlasın!
 
Sevgili Kâşif Çocuk!
Bu seride, “Öncü Kadınlar”ın yaşadıkları çağa ve günümüze ilham kaynağı olmuş, çalışmalarına, hayallerine ve bu hayalleri gerçekleştirmek için yaptıkları fedakârlıklara tanıklık edeceksin.
Serideki her bir kitapta müthiş bir kişiliği tanıyacak, onların yaşamından ilham alacak ve geleceğe yön verecek bir Kâşif olacaksın!
Kendini bilimin büyüleyici dünyasına bırakmaya hazırsan, haydi, macera başlasın!

İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye Özeti

İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye Pdf Oku

İlmin İncisi Fatıma el-Fihriye Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu