Felsefe

Yargıya Felsefeyle Bakmak PDF indir

Yargıya Felsefeyle Bakmak PDF Oku indir, Yargıya Felsefeyle Bakmak kitabı 18.10.2024 sayfadan oluşmakta ve 252 boyutundadır. Yargıya Felsefeyle Bakmak kitabının kapağı ise 9789750835438 özelliğine sahiptir. Özlem Duva dilinde yazılmış olan Yargıya Felsefeyle Bakmak kitabını Kurtul Gülenç numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yargıya Felsefeyle Bakmak kitabını PDF indir.

Yargıya Felsefeyle Bakmak PDF

Kurtul Gülenç ve Özlem Duva’nın bir araya getirdiği Yargıya Felsefeyle Bakmak yargı kav­ramını, onun hukuksal statüsünü ve bu statünün belirli bir biçimde konumlandırıl­masından kaynaklanan teorik ve pratik poblemleri enine boyuna tartışmaya açan bir çalışma.
Yargı ve yargı yetisi kavramlarının, insan, din, dil, bilgi, etik, politika, estetik, hukuk gibi felsefenin farklı disiplinleri ve problemlerinden yola çıkarak ele alındığı ve tüm boyutlarıyla tartışıldığı çalışmada sırasıyla Uluğ Nutku, Yasin Ceylan, R. Levent Ay­sever, Mehmet Ali Sarı, Devrim Sezer, Hakan Çörekçioğlu, Metin Bal, Murat Satıcı ve Kemal Şahin’in yazıları yer alıyor.

Yargıya Felsefeyle Bakmak Özeti

Yargıya Felsefeyle Bakmak Pdf Oku

Yargıya Felsefeyle Bakmak Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu