Kişisel Gelişim

Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair PDF indir

Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair PDF Oku indir, Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair kitabının kapağı ise 100 özelliğine sahiptir. 9786256893955 dilinde yazılmış olan Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair kitabını 07.11.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair kitabını PDF indir.

Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair PDF

İnsanın yaşamında bilinçli adımlar atması için kendisiyle tanışıp, sosyal ortamını ve toplumsal şartlarını algılayıp geleceğe dair öngörüsünü, yapmak istediklerini ve  amaçlarını tanımlayarak hedeflerini oluşturup  izleyeceği yolu tanımlamalıdır.
Farklı bir ifadeyle;
İnsanın kendisini bulma sürecinde vizyon, misyon ve buna bağlı olarak bir araya gelen amaçlar ve hedefler yaşamın en mühim bileşenleridir. Özetle; Yaşama dair adımların bilinçle atılması insanın karşısına çıkan zorlukların çözümünü kolaylaştıracaktır.
Bruce Lee’nin dediği gibi:
“Akan su asla yosun tutmaz; o yüzden sen akmaya devam etmelisin.”

Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair Özeti

Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair Pdf Oku

Zihnimde Birikenler Gelişime, Girişime ve Ekonomiye Dair Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu