Hobi

Gizli Sırlar Öğretisi PDF Oku indir

Gizli Sırlar Öğretisi PDF oku indir, Ergun Candan tarafından kaleme alınan Gizli Sırlar Öğretisi kitabı, 14×21 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Gizli Sırlar Öğretisi kitabı 2000 ebatında olup, Türkçe Sınır Ötesi Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Gizli Sırlar Öğretisi pdf oku, Gizli Sırlar Öğretisi PDF yandex, Gizli Sırlar Öğretisi PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Gizli Sırlar Öğretisi PDF Oku

Bir zamanlar Orta Asyaʼnın en büyük gizemlerinden birisi olan ve Türk Mitolojisi’nin temelini oluşturan AGARTA ve ERGENEKON Efsaneleriʼnin ezoterik bilgiler ışığında ele alındığı bu kitapta, ilgiyle okuyacağınız konulara yer verilmiştir.

Bir zamanlar Orta Asyaʼnın en büyük gizemlerinden birisi olan ve Türk Mitolojisi’nin temelini oluşturan AGARTA ve ERGENEKON Efsaneleriʼnin ezoterik bilgiler ışığında ele alındığı bu kitapta, ilgiyle okuyacağınız konulara yer verilmiştir:

Hitler’in Karargahı’ndaki 12 Tibetli Rahibin Sırrı
Dinler, Mitosler ve Ardındaki Gerçekler
Bu kitabın hazırlanmasında şu anda Anıtkabir Kitaplığı’nda saklanan Atatürk’ün Dinler Tarihi’ne ışık tutan araştırması öncülük etmiştir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu