Ekonomi

Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi PDF indir

Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi PDF Oku indir, Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi kitabının kapağı ise 192 özelliğine sahiptir. 9786256229426 dilinde yazılmış olan Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi kitabını 18.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi kitabını PDF indir.

Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi PDF

Bu kitap, satranç oyununun stratejik derinliklerini iş dünyasıyla buluşturarak okuyuculara benzersiz bir perspektif sunuyor.

Liderlik, operasyonel müthişlik ve yenilikçi düşünme gibi konular, satranç taşlarının hareketleri ve stratejileri üzerinden detaylandırılıyor.

Satranç tahtasındaki her taş, iş dünyasında değişik bir rolü ve stratejik özelliği temsil eder.

Orhan İmamoğlu’nun hem teorik bilgiler hem de pratik örnekler içeren bu eseri, iş dünyasındaki yöneticilere ve strateji belirleyicilere, bir satranç oyununda pozisyon analizi yapar gibi şirketlerinin durumunu değerlendirmelerine ve geliştirme fırsatlarını belirlemelerine yol gösterecektır.

“İş dünyasında stratejik düşünme becerilerini, koordineli bir biçimde geliştirmek isteyen herkes için vazgeçilmez bir rehber.”

Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi Özeti

Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi Pdf Oku

Yönetim Sisteminde Pozisyon Analizi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu