Edebiyat

Düşler Ülkesi Almanya PDF indir

Düşler Ülkesi Almanya PDF Oku indir, Düşler Ülkesi Almanya kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Düşler Ülkesi Almanya kitabının kapağı ise 220 özelliğine sahiptir. 9786256229259 dilinde yazılmış olan Düşler Ülkesi Almanya kitabını 18.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Düşler Ülkesi Almanya kitabını PDF indir.

Düşler Ülkesi Almanya PDF

… Yorgun, uykusuz geçen gün ve gece bitmek bilmemişti. Dört ay evvel ölüm haberini aldığı annesi geldi aklına; beyaz oyalı yemenisiyle daha dün gibi ekmek yapıyordu tandırın başında. “Ah anam..!” diye iç geçirdi. Hasret kaldığı anasının soğuk yüzünü de görmek nasip olmamıştı.

Ne vardı şu gavurun memleketinde? Neden tasını, tarağını toplayıp defolamamıştı adeta? Düşünceler, acı anılar ardarda çoğalıyordu. Gaye; çok çalışmak, çok para kazanmak, biran önce memlekete temelli dönmekti. Geldikleri gurbetelleri acı elem doluydu.

Hasan iyice dalmıştı. Gözünden damlayan iki damla gözyaşının farkında bile değildi. Ani bir feryâd; “Off anam, yandımmm..!” çığlığı makinelerin canavar sesine karıştı.

Gurbetçi insanımızın yaşamın içinden yaşantıları gönlünüzü ısıtıyor, burnunuzun direğini sızlatıyor, gözlerinizi yaşartıyorsa bu hikaye gerçekten yaşanmıştır. Şu bir gerçek ki bir solukta okuyacağınız BİZİM HiKAYEMİZ binlerce nefesin emeğidir.
 

Düşler Ülkesi Almanya Özeti

Düşler Ülkesi Almanya Pdf Oku

Düşler Ülkesi Almanya Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu