Çocuk

Yerim Seni Matematik PDF indir

Yerim Seni Matematik PDF Oku indir, Yerim Seni Matematik kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yerim Seni Matematik kitabının kapağı ise 64 özelliğine sahiptir. 9786256941236 dilinde yazılmış olan Yerim Seni Matematik kitabını 18.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yerim Seni Matematik kitabını PDF indir.

Yerim Seni Matematik PDF

Bu keyifli macera, matematiği sevmeyen, ondan korkan, kaçan ilkokul öğrencilerine matematiği sevdirmek maksadıyla ilkokul öğretmeni bir yazar aracılığıyla kitap haline getirişmiştir.. Matematiği seven, onunla zihin dünyasında dost olan bir çocuğun, öğretmeni aracılığıyla anlaşılamamasıyla başlayan macera, onu anlayan öğrencilerin desteğiyle değişik bir yöne evrilir. Matematiği seven öğrenci anlaşılamadığı için pes etmez, hayal kurmaya devam eder ve kendi kendine şöyle der :
“Bunun bunun yanında herkes seni konuşacak. Haberciler seninle görüşme yapacak. Tanındıkça tanınacaksın. Belki kendine bir video kanalı kurup buradan çocuklar için keyifli matematik videoları bile yayınlayacaksın. Anlayacağın ünlü mü ünlü biri olacaksın. Yıldızın parlayacak. Hem de parıl parıl parlayacak. Işıl ışıl edeceksin. Işığın matematik öğrenmeye çalışan çocuklara yardım edecek. Onların yolunu aydınlatacak.”
Matematikteki bazı kaidelerin ve konuların hikâyeleştirilmesi, hayal dünyasındaki karşılığı sizleri çok eğlendirecek. Bunun bunun yanında kitabın sonunda “Yerim seni matematik!” diyeceksiniz.

Yerim Seni Matematik Özeti

Yerim Seni Matematik Pdf Oku

Yerim Seni Matematik Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu