Edebiyat

Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler PDF indir

Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler PDF Oku indir, Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler kitabının kapağı ise 320 özelliğine sahiptir. 9789750851964 dilinde yazılmış olan Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler kitabını 18.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler kitabını PDF indir.

Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler PDF

Behçet Necatigil’in bütün şiirlerinden seçmeler kitabı Sevgilerde YKY’de
Behçet Necatigil’in bütün şiirlerinden seçmeler kitabı Sevgilerde Yapı Kredi Yayınları aracılığıyla yayımlandı.
Behçet Necatigil’in 1935-1972 senelerı arasında paylaşımı yaptığı şiirlerinden bir araya getirdiği bir ‘seçme şiirler’ kitabı Sevgilerde. Şairin 1935-39 senelerı arasında dergilerde kalmış ilk şiirleriyle Kapalı Çarşı, Çevre, Evler, Eski Toprak, Arada, Dar Çağ, Yaz Dönemi, Divançe, İki Başına Yürümek, En/Cam ve Zebra kitaplarından seçilmiş şiirleri kapsıyor.
İlk baskısı, şair hayattayken, 1976’da yapılan kitap, Doğan Hızlan’ın “Türk Şiirinin ‘Saklı Su’yu: Behçet Necatigil” yazısıyla  açılıyor.
Sevgilerde seneler sonra, şairin elinden çıkan baskıya uygun biçimde, yeni bir düzenlemeyle ve yine Necatigil’in arşivinden bir araya getirdiği bibliyografyayla birlikte okuruyla buluşuyor.

Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler Özeti

Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler Pdf Oku

Sevgilerde Bütün Şiirlerinden Seçmeler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu