Mizah

Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar PDF Oku indir

Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar PDF oku indir, Mustafa Tüzel tarafından kaleme alınan Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Kırmızı Kedi değeri ile basılan Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar kitabı 10,5 x 15,5 ebatında olup, 1. Basım Georg Christoph Lichtenberg tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar pdf oku, Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar PDF yandex, Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Şubatın 29unda Doğan Bahtsızlar İçin Teselli Bahaneleri-Turuncu Kitaplar PDF Oku

 

Gülme organı neresidir? Çoğunlukla iki adres gösterilir, biri ağız diğeri malum. Lichtenberg ile üçüncü bir yer daha olduğunu fark edeceksiniz: safra kesesi.

 

“Durumun ve koşulların uygun olup olmayışına göre, kişi arada bir tüm yanılgılarıyla bir bilge olarak ve arada bir de tüm bilgeliğiyle şaşkın bir ördek olarak kabul edilebilir.”

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu