Kişisel Gelişim

Farkındalık Bilinci PDF indir

Farkındalık Bilinci PDF Oku indir, Farkındalık Bilinci kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Farkındalık Bilinci kitabının kapağı ise 168 özelliğine sahiptir. 9786258319767 dilinde yazılmış olan Farkındalık Bilinci kitabını 10.06.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Farkındalık Bilinci kitabını PDF indir.

Farkındalık Bilinci PDF

İnsan ne Aristo’nun dile getirdiği gibi “konuşan/düşünen bir hayvan” ne de Eflatun’un dile getirdiği gibi “siyasal bir hayvan”dır. İnsan; müthişi arayan, bireysel olmaktan çok bir topluluğun elemanı olarak yaşamını sürdüren, toplumsal hayat ile alakalı bilinç taşıyan, kendi üzerindeki kuvveti/kudreti tanımak isteyen bir varlıktır.
İnsan, var olduğu günden bu yana kendini aramakta ve her seferinde kendisi ile alakalı daha fazla bilinmeyenle karşılaşmaktadır. Bu durum, merakını kamçılamakta ve geleceğe dair arzularını körüklemektedir. Kendini arayan insan, her yeni basamakta bir başka yönünü keşfetmektedir. İnsan; diri olan, bilen, irade sahibi, yapabilen, işiten, gören, düşünen ve konuşan bir varlıktır. Bu varlığın, kendisiyle alakalı geliştirebildiği farkındalık ve bilinç düzeyi, o nispette yaşamını manalı yaşamasına katkı sağlamaktadır.
Bu kitap; insanın kendini tanımasına, kabiliyetlerini keşfetmesine ve farkındalık bilinci oluşturmasına katkı sunmayı gaye edinmektedir.

Farkındalık Bilinci Özeti

Farkındalık Bilinci Pdf Oku

Farkındalık Bilinci Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu