Hobi

Bir Dem Ankara PDF Oku indir

Bir Dem Ankara PDF oku indir, Kolektif tarafından kaleme alınan Bir Dem Ankara kitabı, 340 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Bir Dem Ankara kitabı 17 x 22,5 ebatında olup, 2024 Oğlak Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Bir Dem Ankara pdf oku, Bir Dem Ankara PDF yandex, Bir Dem Ankara PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Bir Dem Ankara PDF Oku

Ankara deyince çoğunlukla aklımıza devlet bürokrasisinin asık yüzü gelir. Ankara’yı bilmeyenler için haberlerde izlenenler öncelik taşır, ağırlanan yabancı devlet adamları, yapılan basın toplantıları, meclis görüşmeleri…

 

Oysa Ankara, Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana Türkiye aydınlanmasının da başkentidir. İlk zamanlarından başlayarak yeni kurulan bir devletin benimsediği yeni yaşam şekilinin de temsilidir. Bu nedenle İstanbul’un imparatorluk tozuna bulanmış ışıltısından değişik bir kültürel vahadır. Lokantaları, mekânları ve aydınlarıyla, özellikle de yetmişli senelerda Türkiye’nin geleceğe dönük yüzünü taşır.

 

Ankara’da doğup büyümüş, aydın kimliklerini ana babalarından devralmış iki aydın, Eren Aysan ile Zeynep Altıok Akatlı, çocukluklarından beri tanığı oldukları bu Ankara’yı anlatıyorlar bize. Okudukları, dinledikleri ve yaşadıklarıyla… Onlara adlarını dizinde de bulabileceğiniz binden fazla kişi eşlik ediyor.

 

Bir Dem Ankara, Oğlak Yayınları’nın özenli baskısıyla okurlara ulaşıyor.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu