PDF Kitap

Vodoo PDF Oku indir

Vodoo PDF oku indir, Heike Owusu tarafından kaleme alınan Vodoo kitabı, Türkçe sayfadan bir araya gelmiştir. 2010 değeri ile basılan Vodoo kitabı 9789759025465 ebatında olup, Yurt Kitap Yayın – Araştırma İnceleme Dizisi tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Vodoo pdf oku, Vodoo PDF yandex, Vodoo PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Vodoo PDF Oku

Voodoo büyüleri tüm dünya çapında bilinen büyülerdendir. Bu büyüler için de geçerli olan spritüel yasaya göre herhangi bir şey “mikro kozmosta nasılsa, makro kozmosta da öyledir.”

Misal verilecek olursa Voodoo bebekleriyle çalışmanın büyüyü kolaylaştırdığı herkes tarafından bilinir ve ciddiye alınır. Bu nedenle tüm bireylerin kolektif bilinçaltı bu tür büyülere karşı açıktır. Büyünün hedef aldığı birinin bilinçaltına ulaşmak da bu yüzden basittir.

Voodoo büyüleri farklı amaçlarla kullanılabilirler. Diğer büyülerde olduğu gibi ortak hedef insan üzerinde tesirli olabilmektir. Kurbana hastalık yahut ölüm getiren büyüler son derece dikkatli olmayı gerektirir. Sadece hedef alınan kişi kendi içinde kötülük taşıyorsa yahut bu tür bir cezayı haklı gösterebilecek suçlar işlemişse, büyü tam anlamıyla tesirini gösterebilir…

Baskı Yılı: 2010

Dili: Türkçe
Yayınevi: Yurt Kitap Yayın

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu