Ekonomi

Sürdürülebilir Kentsel Lojistik PDF indir

Sürdürülebilir Kentsel Lojistik PDF Oku indir, Sürdürülebilir Kentsel Lojistik kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 1. Hm. Kağıt boyutundadır. Sürdürülebilir Kentsel Lojistik kitabının kapağı ise 80 özelliğine sahiptir. 9786254022586 dilinde yazılmış olan Sürdürülebilir Kentsel Lojistik kitabını 19.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sürdürülebilir Kentsel Lojistik kitabını PDF indir.

Sürdürülebilir Kentsel Lojistik PDF

Kentler, değişip geliştikçe kent yaşamı da bu değişime ayak uydurarak farklılaşmaktadır. Bu gelişme ile eş zamanlı olarak kent sakinlerinin yeme-içme, barınma ve ulaşım gibi gereksinimlerinin karşılanması için bazı lojistik faaliyetler de gerçekleşmektedir. Kent içinde yük ve yolcu taşımacılığı, kentlerin mühim faaliyetlerinden biridir. Bu faaliyetlerin sayısı ve kapsamı genişledikçe bunlar zaman içinde büyüyen ve çözülmesi gereken bir problem hâaline gelmektedir.
Günümüz modern kentleri; kötü hava değeri, yeşil alanların eksikliği, aşırı nüfus yoğunluğu, betonlaşma, su kaynaklarının ve açık alanların yetersizliği gibi problemler ile yüz yüzedır. Kentlerde, yük ve yolcu taşımacılığının durumunu iyileştirmek için sürdürülebilir kent lojistiği uygulamalarının vizyoner bir biçimde iyi planlaması gerekmektedir.

Kentsel lojistik, lojistiğin özel bir alanı olarak etkin bir biçimde kentlerde yaşamını sürdüren bireylerin hayat şartlarını kolaylaştırarak yaşam değerinin ve çevrenin sürdürülebilir bir biçimde belirli bir standartta olmasını hedeflemektedir. Kent lojistiğinin paydaşları olan kent sakinleri ve çevre üzerindeki olumsuz etkilerin en aza indirilmesi için iş birliğine dayalı bir yaklaşıma gereksinim duyulmaktadır.

Bu kitap, sürdürülebilir kent lojistiği bölgesindeki teorik bilgiler ve dünya çapındaki sürdürülebilir kent emsallari ile bu alanda çalışan araştırmacılara akademik çalışmalar için mühim bir kaynak olmayı ve kentsel lojistik planlamacılarına ve uygulamacılarına bir perspektif kazandırmayı amaçlamaktadır.

Sürdürülebilir Kentsel Lojistik Özeti

Sürdürülebilir Kentsel Lojistik Pdf Oku

Sürdürülebilir Kentsel Lojistik Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu