Tarih

Doğu Avrupa Yahudileri PDF indir

Doğu Avrupa Yahudileri PDF Oku indir, Doğu Avrupa Yahudileri kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Doğu Avrupa Yahudileri kitabının kapağı ise 80 özelliğine sahiptir. 9786253745912 dilinde yazılmış olan Doğu Avrupa Yahudileri kitabını 19.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Doğu Avrupa Yahudileri kitabını PDF indir.

Doğu Avrupa Yahudileri PDF

John Howard Adeney (1826-1908). “Doğu Avrupa Yahudileri” adlı eseri, Yahudilerin tarihini ve inançlarını derinlemesine inceleyen mühim bir çalışmadır. Editör A. Lukyn Williams’ın öncülüğünde, kitap Yahudilerin İncil sonrası tarihini, uygulamalarını ve inançlarını detaylandırarak Hristiyan okuyuculara sunmayı amaçlamaktadır. İngilizce konuşan halkların Yahudilere gösterdiği ilgiye rağmen, Yahudilerin tarihi ve dini ile ilgili yeterince bilgiye sahip olmadıklarını söyleyen Williams, bu eksikliği gidermeyi hedeflemektedir. Eser, Yahudilerin olduğu gibi tanımlanmasını, geçmişteki ve şimdilerdeki Hristiyanlıkla olan bağlantılarını ve Hristiyanların Yahudileri kazanma çabalarını açıklamaya çalışmaktadır.
Adeney, kitabını yoğun bir misyonerlik yaşamının aralıklarında yazmıştır. Kitap hem Yahudilerin hem de Hristiyanların kullanabileceği bir el kitabı koleksiyonu oluşturma amacını taşır. Hristiyan bakış açısıyla yazılan eser, Hristiyanlığı kendi ruhuna uygun bir biçimde temsil etmeyi ve en yüce gerçek olarak sergilemeyi hedefler. Adeney, dostu ve misyoner arkadaşı Rev. L. Zeckhausen’e, provaları okuma ve kitabı hazırlama hususundaki büyük nezaketi ve yararlı önerileri için minnettar olduğunu ifade eder.

Doğu Avrupa Yahudileri Özeti

Doğu Avrupa Yahudileri Pdf Oku

Doğu Avrupa Yahudileri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu