Kişisel Gelişim

Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak PDF indir

Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak PDF Oku indir, Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak kitabının kapağı ise 168 özelliğine sahiptir. 9789944742382 dilinde yazılmış olan Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak kitabını 01.03.2015 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak kitabını PDF indir.

Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak PDF

Çocuğunuzun hayatta başarılı olması için bir dönem bedel ödemezseniz, fedakarlık göstermezseniz, çocuğunuzun başarısız olma bedelini bir ömür boyu ödemek durumunda kalırsınız..

Türkiye’de evlenen bireylerin anne-baba olmaları için biyolojik yeterliliği %70 eğitim ve psikolojik yeterliliği %30’dur. Eğitim ve psikolojik yeterliliği %30 olan bir anne-baba %100 donanımlı çocuk yetiştirebilir mi?

Eğitim danışmanı olarak çalıştığım zamanda başarı ve başarısızlıkların nedenleri arasındaki ilişkiyi incelediğimde elde ettiğim bulgulardan beklide en dikkat çekici olanı şuydu; problemi fizyolojik kökenli olanlar bir kenara atılırsa, poblemlerin hemen hemen %80’inin temelinde ailenin yol açtığı nedenler veya ailenin ilgisizliği yer alıyordu…

Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak Özeti

Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak Pdf Oku

Yaşam Başarısına Anne-Baba Olmak Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu