Kişisel Gelişim

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF indir

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF Oku indir, 23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. 23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası kitabının kapağı ise 223 özelliğine sahiptir. 9786052028391 dilinde yazılmış olan 23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası kitabını 20.02.2018 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. 23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası kitabını PDF indir.

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF

Siyaset Bilimci Ozan Erdem aracılığıyla önderlik özellikleri ile donanmış şahsiyetlerin yetişmesine katkıda bulunmak maksadıyla bir araya getirilen bu eserde ‘Lider Bir Şahsiyetin İnşası’ konusu, kendi kadim medeniyetimizin köklerinden beslenilerek 23 başlıkta okuyucuya sunulmuştur.
               
Toplum içinde yaşayan ve sosyal bir varlık olan insan; evde, işte, sosyal ve siyasal ortamda, yaşamın her alanında, arada bir yöneten arada bir ise yönetilen olarak yönetim sürecinin içindedir.
İnsan, tüm bu alanlarda önderlik özellikleri ile donanmak zorundadır.
               
Bu eserde, önder şahsiyetin nasıl olması, neden ve nasıl önderlik yapmasını gerektiğini, sahip olması gereken donanımlarıyla birlikte ortaya konmuştur.

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası Özeti

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası Pdf Oku

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu