Kişisel Gelişim

Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu PDF indir

Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu PDF Oku indir, Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu kitabının kapağı ise 224 özelliğine sahiptir. 9786256411180 dilinde yazılmış olan Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu kitabını 23.02.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu kitabını PDF indir.

Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu PDF

Zihninizin, en uzun yol arkadaşınız
olmasını ister misiniz?
Peki, çocuğunuzu bugünün dünyasına hazırlarken
bir kılavuza ihtiyaç duyuyor musunuz?
Elinizde tuttuğunuz kitap size bu, iki hayatî hususta klavuzluk etmek için yazıldı.
Baş döndürücü bir hızla değişen dünyaya ayak uydurmak, beklentilerine yanıt vermek bugün her zamankinden daha zor. Bugünün çocukları ve yetişkinleri önceki nesillerden değişik bir dünyada yaşıyor.
Seçeneklerin sınırsızlığı, birden fazla şeyi bir arada yürütme çabası ve en iyisi olma arzusu çocuklar ve aileler için giderek daha yorucu bir hâle geliyor. Berrak ve tazelenmiş bir zihne her zamankinden çok ihtiyaç duyuluyor.
Bu kitap, tüm bu koşuşturmanın içinde sakince durup düşünebilmeniz ve açık, dinç bir zihne sahip olabilmeniz için size sunulmuş bir davettir. Sizin ve çocuğunuzun daha verimli ve keyifli zaman geçirmesi için hazırlanmış pratik bir rehberdir.

Zihnin çalışma prensipleriyle harmanlanarak elde edilen birden fazla ipucu çocuğunuzun zihinsel gelişimini destekleyecek. Bireysel ya da aile içinde gerçekleştirebileceğiniz, keyifli ve sonuç odaklı
uygulamalar hem size hem de çocuğunuza uzun ömürlü, sağlıklı bir zihnin kapılarını açacak.

Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu Özeti

Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu Pdf Oku

Pratik Zihin Geliştirme Kılavuzu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu