Kişisel Gelişim

Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları PDF indir

Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları PDF Oku indir, Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları kitabının kapağı ise 338 özelliğine sahiptir. 9786256369863 dilinde yazılmış olan Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları kitabını 27.04.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları kitabını PDF indir.

Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları PDF

Üstat, gençlerle sohbetlerinizi okuduk. O sohbetler şirkette işe girme ve işte yükselmeyle alakalı. Oysa biz, şirketlerde işe girmeyi düşünmüyoruz. Kimimiz memur olacak, kimimiz öğretmen, kimimiz yargıç, kimimiz ise kendi işini kuracak, kendi kendisinin patronu olacak, kimimiz ressam ve kimimiz müzisyen yani sanatçı olacak. Kimimiz ise ev hanımı olacak ve çalışmayacak. Lakin hepimiz bir biçimde insanlarla iletişimi iyi, yaşamımızda başarılı olmak istiyoruz.
Üstat, yaşamımızı kolaylaştıracak, yaşamımızda bize yol gösterecek bilgiler istiyoruz. Şirketler dışında çalışacak gençlere neler önerirsin?
Gençler, hayatta başarılı olmak yahut diğer bir değişle,  başarılı bir yaşamın sırlarını mı öğrenmek istiyorsunuz?
Evet, Üstat, yaşamımızda bize yol gösterecek, bize ışık tutacak, başarılı olmamızı sağlayacak sırları istiyoruz.
Peki, gençler, işte size başarının sırları!

Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları Özeti

Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları Pdf Oku

Gençlerle Sohbetler 7 / Başarının Sırları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu