Kişisel Gelişim

Erkekler Neden Aldatır PDF indir

Erkekler Neden Aldatır PDF Oku indir, Erkekler Neden Aldatır kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Erkekler Neden Aldatır kitabının kapağı ise 149 özelliğine sahiptir. 9786057316103 dilinde yazılmış olan Erkekler Neden Aldatır kitabını 16.09.2022 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Erkekler Neden Aldatır kitabını PDF indir.

Erkekler Neden Aldatır PDF

Uzman Psikolog Müge Serez yeni kitabı Erkekler Neden Aldatır’da, insanlık tarihinin başından beri süregelen sadakatsizlik davranışını enine boyuna konu alıyor.
 
Aldatılmak bir insanın yaşayabileceği en kötü durumlardan biridir. Kişisel olarak hissettireceği sarsıcı tesirinin yanında ömür boyu unutulmayacak bir travma da yaratabilir.
 
Aldatma eylemi ise hemen hemen binlerce senedir devam eden ve toplumun en karmaşık konularından birisi olan kültürel-genetik bir miras gibidir.
 
Söz konusu şey aldatmak olduğunda erkeklerin dosyası kabarıktır. Erkeklerin aldatma istatistiklerinde önde olduğu bilinen bir gerçektir. Peki neden böyledir? Erkekler neden daha sadakatsizdir?
 
Müge Serez ilişkilerin en büyük poblemlerindan birisi olan aldatma hususunda erkeklerin neler düşündüğünü ve hissettiğini açıklamaya çalışıyor.

Erkekler Neden Aldatır Özeti

Erkekler Neden Aldatır Pdf Oku

Erkekler Neden Aldatır Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu