Kişisel Gelişim

Gücünü Kendinden Alan Kadınlar PDF indir

Gücünü Kendinden Alan Kadınlar PDF Oku indir, Gücünü Kendinden Alan Kadınlar kitabı 9786057223111 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Gücünü Kendinden Alan Kadınlar kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 07.03.2023 dilinde yazılmış olan Gücünü Kendinden Alan Kadınlar kitabını Cansu Franko numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Gücünü Kendinden Alan Kadınlar kitabını PDF indir.

Gücünü Kendinden Alan Kadınlar PDF

Ya sana olduğun kadın olarak yaşayabileceğini söyleseydim?
Ya sana içinde yaşayan tüm kadınların gücüyle yaşayabileceğini söyleseydim?

ÖNEMLİ NOT

Bu yazının size bir biçimde meydan okuması ve içinizde bir şeyler uyandırması olabilecekdür. Söylediklerime katılabilir veya katılmayabilirsiniz ve mesele de tam anlamıyla bu… Düşünmenizi sağlamak, içinizde bir şeyleri uyandırmak. Kendinize bir kadın olarak, bir yeri, bir konumu, “rahatlığınızı”, statünüzü korumak için görmezden gelmek yahut göz yummak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz.
Feminist harekete dahil olmuş veya aktif olarak katılmışsanız, bir şeyler uyandırmak yoluyla bir sonuç elde etmeye kararlıysanız veya haklı olarak ait olmanız gerektiğine inandığınız gruplardan reaksiyonlar bekliyorsanız, kendinizi anlaşılmamış veya meydan okunmuş hissedebilirsiniz.
Her halükârda, eğer tutkulu bir ruha sahip bir kadınsanız veya fark edilmeden gitmeyi ve yalnızca gözlemleyen biri olmayı tercih edenlerdenseniz, okumaya devam etmek için zaman ayırmanıza değer.
 

Gücünü Kendinden Alan Kadınlar Özeti

Gücünü Kendinden Alan Kadınlar Pdf Oku

Gücünü Kendinden Alan Kadınlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu