PDF Kitap

Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor PDF Oku indir

Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor PDF oku indir, Ertan Ergil tarafından kaleme alınan Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor kitabı, JBC Yayıncılık sayfadan bir araya gelmiştir. Matteo Lolli değeri ile basılan Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor kitabı 2015 ebatında olup, Cullen Bunn tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor pdf oku, Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor PDF yandex, Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Deadpool – Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor PDF Oku

Deadpool : Marvel Evreni’ni Öldürüyor’dan sonra neler oldu ? Deadpool : Killogy Serisi’nin 2. Kitabı olan Deadpool : Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor’da kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Marvel evreninin tamamını öldüren geveze paralı asker, yönünü klasik edebiyatın en ünlü karakterlerine çeviriyor!

Kaptan Ahab ve Ishmael yüzlerinin ortasına büyük beyaz bir tekme yiyor! Don Kişot’un kanı, yel değirmenlerine sıçrıyor. Tom Sawyer ortasından yarılıyor! Küçük kadınlar belki de boğazlanır? Scrooge üç kurşun tarafından ziyaret ediliyor! Gulliver dev bir ölüm tadıyor! Üç Silahşörler’in hepsi bir oluyor! Sherlock Holmes kendi mezarının dibine gömülüyor! Ölümünü izlemek varken neden kitabını okuyasın ki? Edebiyat burada sona eriyor!

Deadpool kıllustrated #1-4 sayıları ( Yani Tamamı! ) bu ciltte toplandı. Yazan Cullen Bunn ve çizen Matteo Lolli.

Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: JBC Yayıncılık

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu