Kişisel Gelişim

İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları PDF indir

İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları PDF Oku indir, İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları kitabının kapağı ise 238 özelliğine sahiptir. 9786259423616 dilinde yazılmış olan İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları kitabını 04.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları kitabını PDF indir.

İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları PDF

İnsanda kişilik ve değerler birden oluşmaz; tecrübelerin, davranışların ve kültürel kodların toplamıdır esasen.
İnsanın temel gereksinimlerinden bir diğeride sevgi ve güvende olma ihtiyacıdır. İnsanlar kendilerini güvende hissetmek isterler ve potansiyel tehlikelerden korunma gereksinimi duyarlar.
Dr. Fikret Zengin’in kaleme aldığı, “İNSAN POTANSİYELİNE YOLCULUK. Yaşam Doyumunun Paradigmaları”kitabı; insan, yaşamının zorlu dönemlerinde, kendi potansiyelini keşfetme isteğiyle yola çıkar. İnsanın içindeki sınırsız gücü hissettiği anlar da mevcuttur fakat çok az kişi bu potansiyeli tam anlamıyla yapabilir.
Bu kitap; insanın potansiyeline ulaşabilmesi için ilk kez kendini tanıması ve içsel kaynaklarını keşfetmesinin önemine vurgu yapıyor.
Davranışlar, düşünce sistemini etkiler, insan her koşulda davranışlarından sorumludur.
İnsan yaşamında hiçbir şey kendiliğinden oluşmaz; neden, neden ve sonuçlar belirleyici olur.
Yani insanın kendini var etmesi yalnızca iyi hâl durumu değildir. Bütünüyle kendi, etrafı ve doğayla barışık olmasıyla olabilecek olabilir.
Elbette ki akıl bilimden bağımsız düşünülemez; bilim, tüm olgu ve olasılıkları süzgeçten geçirir. İşte bu kitap, insan varlığının yalnızca anatomik yanını değil, onun sosyal ve psikolojik, davranışsal potansiyelini konu alıyor.
Yazar, algısal, içgüdüsel, mekânsal, bağlantısal, uyum ve daha bir çok konuyu derinlemesine irdeliyor, bireylerin temel motivasyon kaynağının kendi potansiyellerinde saklı olduğunu bütüncül bir yaklaşımla anlatıyor.
Bu kitabın satır aralarında yaşam doyumunun paradigmalarıyla yeni bir yol bulacaksınız.

İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları Özeti

İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları Pdf Oku

İnsan Potansiyeline Yolculuk Yaşam Doyumunun Paradigmaları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu