Kişisel Gelişim

Mutlluk Bizden İbaret Değil PDF indir

Mutlluk Bizden İbaret Değil PDF Oku indir, Mutlluk Bizden İbaret Değil kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Mutlluk Bizden İbaret Değil kitabının kapağı ise 80 özelliğine sahiptir. 9786055292423 dilinde yazılmış olan Mutlluk Bizden İbaret Değil kitabını 06.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Mutlluk Bizden İbaret Değil kitabını PDF indir.

Mutlluk Bizden İbaret Değil PDF

Neden Kişisel Gelişim alanında yazılar yazmaya başladım?
Farkındalığım arttı ve kabullenmeye başladım. Hedeflerimi oluşturmam ile arkasından gelişim ve değişim beni takip etti, nihayetinde de büyüdüğümü gördüm. İşte tam vakti dedim ve okurlarımla Kişisel Gelişim kitabımda buluşmak üzere yola koyuldum.
Kendi durumumun farkına varıp hedefimi tespit ettim. Günlük yaşamdaki zorluklarla nasıl başa çıkabileceğinize ve sosyal ilişkilerde yaşadığınız problemlerin üstesinden nasıl geleceğinize ışık tutacağını düşünüyorum.
Her insan bir hikâyedir, her kitap bir hayat… Kendi kişisel yaşanmışlıklarımdan çıkardığım dersleri ve tecrübeleri; gözlemlediklerimden ve anlık ruh halimin daha iyisini nasıl yapabilirim hissi ve fikriyle yola çıkarak bu kitapla siz kıymetli okurlarımla buluşmak istedim. Bir bakıma tecrübelerimin manifestosu da diyebilirim bu kitap için. 

Mutlluk Bizden İbaret Değil Özeti

Mutlluk Bizden İbaret Değil Pdf Oku

Mutlluk Bizden İbaret Değil Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu