Kişisel Gelişim

Sen Ol Diye PDF indir

Sen Ol Diye PDF Oku indir, Sen Ol Diye kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sen Ol Diye kitabının kapağı ise 192 özelliğine sahiptir. 9786257987509 dilinde yazılmış olan Sen Ol Diye kitabını 28.07.2020 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sen Ol Diye kitabını PDF indir.

Sen Ol Diye PDF

Hayal kurun. İstediklerinizi önce hayallerinizde yaşayın. Sizin hayal kurup kafanızda yaşadığınız her şeyi beyniniz olmuş, bitmiş, gerçekleşmiş gibi algılar.
Haydi, şimdi başlıyoruz! Sessiz bir ortamda kendinizle baş başa kalın. Kendinize sorunsuz bir oturma düzeni seçin. Rahat olun!
Şimdi kendiniz için bir şeyler yapma zamanı.
 
***
 
Sade bir dil ile yazılmış olan bu harika kitabın okuyucularının da çok özel ve şanslı olduğunu düşünüyorum. Baş ucu kitabınız olarak yerini alacak. Kitapta geçen emsallari yaparak yaşam alanınızda neler yaptığınızdan ziyade, neler yapabileceğinizin farkındalığını kazanmış olacaksınız.
Bu kitabı okurken önce düşünce boyutunda yaşamınızda gerçekleştirmek istediğiniz şeylerin ilk gerçekliğini, ardından da attıığınız eylem adımlarınızla yaşayacağınız ikinci gerçekliğinizi rahatlıkla sağlayabilirsiniz.
Yeni yaşam vizyonu oluşturmada, sade ve anlatımı ile rehber niteliğinde olan bu kitabı herkese öneririm.

Sen Ol Diye Özeti

Sen Ol Diye Pdf Oku

Sen Ol Diye Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu