Kişisel Gelişim

Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil PDF indir

Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil PDF Oku indir, Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil kitabının kapağı ise 248 özelliğine sahiptir. 9786258489644 dilinde yazılmış olan Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil kitabını 20.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil kitabını PDF indir.

Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil PDF

Anneliğimizle alakalı kendimizi neden yetersiz hissediyoruz? Cevap kolay bir şekilde: Çünkü yetemiyoruz. Kimimize az gelen kimimize çok geliyor. Eşler yeterince sorumluluk almak hususunda isteksiz, sosyal destekler çoğu zaman zayıf. Şirketler ise çocuk sahibi olan kadına destek olmaktan ziyade, anne olduğu için kadını cezalandırır hâle gelmiş durumda.
 
“İyi ve yeterli anne” olmayı ev işleriyle uğraşıp çocuğuyla en iyi biçimde ilgilenmek olarak dayatan toplum, anneleri de kendilerine yönelik yanlış bir algıya düşürüyor. İşte tam da bu noktada her şeye yeten, müthiş olan anneler değil de “yeterince iyi”, yani ihtiyaç kadar verebilen, destek olabilen anne olma konusu devreye giriyor.
 
2007’den bu yana kurumsal hayatta bir çok değişik sektörde insan kaynakları profesyoneli olarak çalışan Ezgi Feda, hem kendi tecrübelerini hem de danışanlarının hikâyelerini harmanlayarak; müthişiyetçiliğin değil, yeterli hissetmenin ön plana çıktığı “daha yapıcı” bir yol çiziyor.

Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil Özeti

Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil Pdf Oku

Çalışan Anne: Çalışmanız, İyi Anne Olmanıza Engel Değil Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu