Kişisel Gelişim

Başarıyı Yakalayanlar Kulübü PDF indir

Başarıyı Yakalayanlar Kulübü PDF Oku indir, Başarıyı Yakalayanlar Kulübü kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Başarıyı Yakalayanlar Kulübü kitabının kapağı ise 182 özelliğine sahiptir. 9786254208867 dilinde yazılmış olan Başarıyı Yakalayanlar Kulübü kitabını 26.12.2022 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Başarıyı Yakalayanlar Kulübü kitabını PDF indir.

Başarıyı Yakalayanlar Kulübü PDF

Warren Buffet’tan başarının,
John Rockefeller’dan zengin olmanın,
Donald Trump’tan girişimciliğin,
Heinrich Schilemann’dan yabancı dil öğrenmenin,
Bill Clinton’dan önderliğin,
Ken Follet’den yazarlığın ipuçları ve daha fazlası bu kitapta. Genç nesil kitabı okuduğunda yalnızca başarılı insanları değil, kendilerini ve yaşamı da tanımış olacaklardır.
Mustafa Kemal Atatürk, İbn-i Heysem, Condoleezza Rice, Lewis Hamilton gibi geçmişten günümüze farklı ülkelerden başarıyı yakalayan 35 insanın yaşamından alınacak derslerle, araştırmalarla ve girişimcilik ile inovasyon gibi farklı alanlardan bilgilerle ufuk açan, ilham veren, motive eden bir kitap hazırlanmıştır.

Başarıyı Yakalayanlar Kulübü, yarım asırda elde edilen bilgi ve deneyimle gençlerin başarıyı yakalamasına katkı sağlayacak bir kendini yetiştirme rehberi olacaktır.

Başarıyı Yakalayanlar Kulübü Özeti

Başarıyı Yakalayanlar Kulübü Pdf Oku

Başarıyı Yakalayanlar Kulübü Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu