Kişisel Gelişim

Yüreğiyle konuşanlar PDF indir

Yüreğiyle konuşanlar PDF Oku indir, Yüreğiyle konuşanlar kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yüreğiyle konuşanlar kitabının kapağı ise 184 özelliğine sahiptir. 9786254414138 dilinde yazılmış olan Yüreğiyle konuşanlar kitabını 26.01.2022 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yüreğiyle konuşanlar kitabını PDF indir.

Yüreğiyle konuşanlar PDF

Yüreğin dili içtenyettir.
Herkesin yüreği yetmeyebilir.
Kâinatın sırlı kapılarını açabilecek tek anahtar mevcuttur:
Samimiyet…
Binlerce senedir herkesten gizlenen o büyük sır, gözler önünde apaçık bekliyordur aslında. Samimiyet, arayıp da bulunamayan büyük sırrın tam da kendisidir.
Kâinatın düzenini aldatamaz insan. Bu kusursuz düzenle pazarlık edemez, oyun oynayamaz. Kâinatın konuştuğu tek dil içtenyettir ki buna da fakat yüreği olanların gücü yeter.
YÜREĞİYLE KONUŞANLAR, bir farkındalığa uyanışın rehberidir. Kâinatla aynı dili konuşan yüreklere, unuttuğu içtenyet dilini hatırlatmak içindir.
Şikâyet halindeyken başarı peşinde koşmak, komşusu aç uyurken bereket bulmaya çalışmak, dil kötü konuşurken gerçek bir aşk yaşamayı umut etmek, sosyal platformda sahte profillerle başkalarını zalimce yargılarken, dürüst ve adil bir dünya çapında yaşamayı dilemek içtenyetsizlik değildir de nedir?
Yüreğiyle konuşanlar şikâyet etmeden kazanır, komşusu doyduğunda uyur, aşka düşmek için gönlünü terbiye eder, iradesini yargıçlıktan arındırır. Çünkü bilir ki içtenyet dünyayı iyileştirmeye de yeter.

Yüreğiyle konuşanlar Özeti

Yüreğiyle konuşanlar Pdf Oku

Yüreğiyle konuşanlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu