Kişisel Gelişim

Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur PDF indir

Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur PDF Oku indir, Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur kitabı 9786053119388 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 18.08.2020 dilinde yazılmış olan Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur kitabını Özlem Küskü numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur kitabını PDF indir.

Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur PDF

Duygular anne karnında başlar. Bebeklik ve çocuklukta gelişir. Çocuklukta bastırılmış ve yaşanmamış duygular önümüzdeki zamanlarda yaşamımızı olumsuz etkiler. Yaşama anlam katmak için önce duyguların farkına varmalı ve iyileşmek için duygularımızı özgürce yaşamalıyız.
Duygular bizim iyi ve kötü hissetmemize neden olan işaretlerdir, insanı kesin iyi ve kötü yapmazlar. Pozitif duygular amaçlarımıza ulaşmamızda motivasyon sağlar ve yaşamımıza renk katar. Negatif duygular aşırı biçimde meydana geldiği zaman strese, verimsizliğe, tükenmişliğe ve bıkkınlığa neden olmaktadır. Önemli olan bütün duyguları dengede tutabilmektir. Bu kitapta duygularını keşfedip onları nasıl dengede tutabileceğini anlatmaya çalıştım çünkü duyguları soldurmak da yeşertmek de senin elinde.
 

Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur Özeti

Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur Pdf Oku

Psikoloji Diyor ki: Duygularının Kölesi Olmayan Hayatının Efendisi Olur Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu