Kişisel Gelişim

Sen Kendinin Farkında Mısın? PDF indir

Sen Kendinin Farkında Mısın? PDF Oku indir, Sen Kendinin Farkında Mısın? kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sen Kendinin Farkında Mısın? kitabının kapağı ise 112 özelliğine sahiptir. 9786052498286 dilinde yazılmış olan Sen Kendinin Farkında Mısın? kitabını 19.06.2020 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sen Kendinin Farkında Mısın? kitabını PDF indir.

Sen Kendinin Farkında Mısın? PDF

Bu kitap; kendini, zamanını, yaşamını yeniden şekillendirmek isteyen, kendine ve gücüne güvenen, inanan insanlar için…
 
Bu kitap; sorunlarla nasıl başa çıkabileceğini, kendi değerini nasıl bulabileceğini öğrenmek isteyenler için…
 
Hepimiz, gerçekleştirebildiklerimizin çok daha yükseksını yapabilecek güçteyiz. Günlük poblemlerin engellemeleri yüzünden hayata geçmeyen hayallerimiz, düşünce ve tutkularımız var. Bu kitap ile öncelikli olarak, kendini sevmeyi ve değer vermeyi öğrenmeye başlayıp, gündelik poblemleri pratik biçimde çözerek, zamanını yapmak istediğimiz şeylere harcayabilir, yapabileceklerimizin en iyisini görülmektedirıp, gizli kalmış kabiliyetlerimizi keşfederek, yaşamını coşku ile yaşayabiliriz.
 
Bu kitap; kendi gücünün farkında olmanı, yaşamını daha mutlu yaşayabilmeni ve daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeni sağlayacak bir başucu kitabıdır.
 
VE UNUTMA SEN! BU DÜNYADA BİR TANESİN…

Sen Kendinin Farkında Mısın? Özeti

Sen Kendinin Farkında Mısın? Pdf Oku

Sen Kendinin Farkında Mısın? Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu