Kişisel Gelişim

Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek PDF indir

Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek PDF Oku indir, Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek kitabının kapağı ise 138 özelliğine sahiptir. 9786258373561 dilinde yazılmış olan Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek kitabını 26.10.2022 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek kitabını PDF indir.

Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek PDF

Dünyadaki bi hayli hızlı ekonomik, sosyal ve teknolojik gelişmeler, küreselleşme, hizmet sektörünün gelişmesi günümüz bilgi toplumunda girişimciliğin önemini daha da artırmıştır. Girişimciler, günlük yaşamda ihtiyaç duyduğumuz mal ve hizmetleri üretmekte, piyasaya arz etmekte ve istihdam meydana getirerek işsizliğin azalmasına da katkıda bulunmaktadırlar. Bu kadar mühim görevler üstlenen girişimcilerin modern çağın gerektirdiği bilgi ve donanımlarla yetiştirilmesi, sahaya çıkmalarının ve kendi işlerini kurmalarının teşvik edilmesi oldukça önem taşımaktadır.
Girişimciliğin özendirilmesi, girişimci adaylarının sahaya çıkarılması, girişimcilerin kendi işlerini kurduklarında ihtiyaç duydukları yönetim kabiliyetlerinin geliştirilmesi, ülkenin ekonomik kalkınmasında ve gelişmesinde mühim bir role sahiptir.
Bu kitap kendi işini kuran yahut kurma düşüncesinde olan girişimcilere ve girişimci adaylarına yol gösterebilmek maksadıyla hazırlanmıştır. İş düşüncesini iş planına dönüştürerek ufak yahut orta büyüklükte KOBİ şeklinde kendi işini kuran ve yöneten girişimcilerin, kuruluş ve işletme aşamasında neler yapacaklarını ve KOBİ’lerin yönetimi hususunda bilgilendirmeyi hedeflemektedir.

Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek Özeti

Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek Pdf Oku

Girişimcilik ve Kobi’ler Kendi İşini Kurmak ve Yönetmek Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu