Kişisel Gelişim

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF indir

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF Oku indir, Empati Nedir ve Neden Önemlidir? kitabı 9786254498466 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Empati Nedir ve Neden Önemlidir? kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 27.09.2023 dilinde yazılmış olan Empati Nedir ve Neden Önemlidir? kitabını Kardelen Damla Başaran numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Empati Nedir ve Neden Önemlidir? kitabını PDF indir.

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF

Çoksatar kitapların yazarı David Howe, bu çalışmayla otuz yılı aşkın klinik ve araştırma deneyimini okura sunuyor. Konuya bütünsel bir bakış açısıyla ulaşan ve “estetik” bir kavramın nasıl olup da ruh sağlığının esas kavramı halini aldığini ortaya koyan yazar, kitabın akışını nörolojik, evrimsel, sosyal ve gelişimsel bir arka plana oturtup empatinin yaşa, cinsiyete, kişiliğe ve duruma göre değişen doğasını irdeliyor.
David Howe’un rehberliğinde, zihnimizin derinliklerinde boğulmamak için ilkin başka zihinlerde yüzmemiz gerektiğini, anlaşılmak için ilkin anlamak zorunda bulunduğumuzu bir kez daha keşfediyoruz.
“Okuduğumda keşke ben yazmış olsaydım dediğim bir kitap.”
–Dr. Lou Agosta
“Empatiye dair yapılmış büyüleyici ve müthiş kapsamlı bir inceleme.”
–Prof. Ernesto Spinelli

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? Özeti

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? Pdf Oku

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu