PDF Kitap

Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor PDF Oku indir

Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor PDF oku indir, Ertan Ergil tarafından kaleme alınan Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor kitabı, JBC Yayıncılık sayfadan bir araya gelmiştir. Ekin Can Seyhan değeri ile basılan Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor kitabı 2015 ebatında olup, Cenk Könül tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor pdf oku, Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor PDF yandex, Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Deadpool – Deadpool’u Öldürüyor PDF Oku

Deadpool Marvel Evreni’ni Öldürüyor ile başlayıp , Deadpool Edebiyat Kahramanlarını Öldürüyor ile devam eden Deadpool : Killogy serisinin son kitabı.

Deadpool’un, içinde yaşadığı dünyanın bilincinde olan serseri mayın bir versiyonu, kendi kurgusal varlığı ile birlikte tüm gerçekliği, evrenin atalarını -tüm diğer Deadpoolları!-geberterek yok etmeye kalkıştığında, sonsuz sayıda gerçeklik saldırı altında kalıyor. Kızıl Komedyen’in her evrendeki değişik bir versiyonu, gerçekliğe karşı verilen kanlı karşılaşmada, tarafını seçmek zorunda kaldığında, yaşanan sonuç Wade Wilsonların Dünyalar Savaşı oluyor! Bu beyin patlatan, mide çatlatan, gerçeklik zıplatan çokluevren eğlencesinde, Deadpool hayranları ellerini sallasa favori, rejenere, dejenere kahramanlarının çiçeği burnunda manyakça bir versiyonuna çarpıyor! Deadpool’a bu macerada eski gözdeler, Köpekpool, Kellepool ve Altın Çağ Deadpool’un yanında yeni karakterler Pandapool, Arısakal Deadpool ve Dinozor Deadpool eşlik ediyor. Evet, bunlar bu kitapta bulunan karakterler.

Deadpool Deadpool Öldürüyor #1-4 arası sayıları (yani tamamı!) bu ciltte toplanmıştır.
-Yazan Cullen Bunn ve çizen Salva Espin.-

Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2016

Dili: Türkçe
Yayınevi: JBC Yayıncılık

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu