Kişisel Gelişim

Dünya Bunalımda PDF indir

Dünya Bunalımda PDF Oku indir, Dünya Bunalımda kitabı 9786050201727 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Dünya Bunalımda kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 15.10.2012 dilinde yazılmış olan Dünya Bunalımda kitabını Güliz Aksel Tosun numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dünya Bunalımda kitabını PDF indir.

Dünya Bunalımda PDF

13 yaşındayken dünya öğretmeni seçilen Krishnamurti, yaşamını dünyayı dolaşarak, insanlarla yaşama ve dünyaveyair konuşarak geçirdi. Kendisine mesihlik yakıştırılmış olmasına rağmen bunu hiçbir zaman kabul etmedi. Onun için, karşı karşıya geldiğı herkes tek başına bir “birey”di. Bu nedenle öğretmekten fazla paylaşmayı ilke edindi. Yine de dünya üzerindeki milyonlarca kişi ondan çok şey öğrendi.

Acı nedir? Diyelim ki, hem fiziksel, hem de psikolojik olarak acı çekiyorsunuz. Çocukların açlık çektiğini, yoksulluklarını; bireylerin hayvanlara, dünyaya, havaya yaptıklarını; ülkeleriyle, Tanrılarıyla, kral veya kraliçeleriyle, dinleriyle alakalı en ufak bir tahrik söz konusu olduğunda nasıl birbirlerini öldürdüklerini gördüğünüzde acı çekiyorsunuz. Bunun yanı sıra kendiniz için de acı çekiyorsunuz: Sevdiğiniz veya sevdiğinizi düşündüğünüz birisi gitti ve derin bir yalnızlık, soyutlanma, kimsesizlik, büyük bir umutsuzluk hissiyle dolusunuz. Çoğumuzun bunalımdayken veya dalgınlık anlarında, belli belirsiz böyle hissettiğine eminim. Bunu bütünüyle anlayıp aşmadığınız sürece bilgelik elde edilemez. Bilgelik kendini tanımakla veya üzüntünün sonlandırılmasıyla elde edilmektedir. Bilgeliği kitaplardan veya bir başkasından satın alamazsınız. Sadece kendinizi tanıyarak ve bundan dolayı üzüntüyü sonlandırarak kazanabilirsiniz.

Dünya Bunalımda Özeti

Dünya Bunalımda Pdf Oku

Dünya Bunalımda Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu