Kişisel Gelişim

İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar PDF indir

İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar PDF Oku indir, İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar kitabı Becoming What You Need sayfadan oluşmakta ve 240 boyutundadır. İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar kitabının kapağı ise 9786057216571 özelliğine sahiptir. 15.02.2024 dilinde yazılmış olan İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar kitabını Ece Cengiztekin numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar kitabını PDF indir.

İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar PDF

İHTİYACIN OLANA DÖNÜŞMEK
Bu kitap, sağlıklı kişisel ilişkiler ve topluluk ilişkileri daha da ilerletmeye yönelik uygulamalı araçların bulunduğu temel bir yol haritası sunar. Bu araçlar yaşamı zenginleştirecek seçimleri yapmamızı destekler. Bu seçimlerin ise kökleri ihtiyaçları algılamaya, kendi gereksinimlerini diğerlerininki ile dengede tutmaya, hakikati konuşmaya ve ilişkilerin içinde bir başkasına karşı açık olmaveyayanır. Bu beceriler mühim ve öğrenilebilir becerilerdir.
İster başlangıç düzeysinde olun, ister ileri düzey bir eğitmen olun, bu kinestetik yaklaşımı kıymetli bulacağınızı bekliyorum. Hikâyeler ve çalışmalar, hayal gücünüzü uyandırmak ve aktif olarak katılmanızı teşvik etmek üzere tasarlandı çünkü çalışmaların uzun süreler ilginizi çekmesi için sizi hayal gücünüzden yakalaması gerekir.
Bu sürecin en zor kısmı pratik etmek olmakla birlikte burası, değişimin de başladığı yerdir. O hâlde, üzerinde oynayın, meraklanın, temaların yaratıcı varyasyonlarını deneyin ve çalışmaları kendinize göre uyarlayın.
Somatik çalışmalar bilincimizin radarına girmeyen alanlara temas eder, bu yüzden çalışmalar mantığınıza oturmasa bile, onları denemenizi ve sizi götürecekleri yerleri görmenizi tavsiye ederim. Çalışmaları ne kadar yavaş ve farkındalıkla yaparsanız o kadar iyi olur. Pratiğinizde derinleştikçe, bu kitaptaki tüm çalışmaların ortak bir noktası olduğunu ve birbirini desteklediğini fark edeceksiniz. İhtiyacınızın kendisi olma yolunda öğrendiklerinizi bedene getirmek için kitabı okurken aktif katılımınız çok mühimdir.
David K. Weinstock
“Bu çalışma, bedene yerleşmiş alışkanlıklar ve merkeze geri dönmenize, krizlerde nötr kalmanıza ve kalbinizle önderlik etmenize yol gösterecek heyecan verici yeni beceriler hususunda derin bir farkındalık geliştiriyor.”
~ JaneFalkner, Psikoterapist
“En hararetli ve yara almış ilişkilere dair umudu kaybetmemek için müthiş bir yol.”
~ Kathy Buys, Psikolog
“David, Şiddetsiz İletişim’i ete kemiğe büründürüyor.”
~ Kenneth E. Perry

İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar Özeti

İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar Pdf Oku

İhtiyacın Olana Dönüşmek Şiddetsiz İletişimi Bedene Getirmeye Yönelik Çalışmalar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu