Çocuk

Balım’ın Diş Dileği PDF indir

Balım’ın Diş Dileği PDF Oku indir, Balım’ın Diş Dileği kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 1. Hm. Kağıt boyutundadır. Balım’ın Diş Dileği kitabının kapağı ise 24 özelliğine sahiptir. 9786259806358 dilinde yazılmış olan Balım’ın Diş Dileği kitabını 21.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Balım’ın Diş Dileği kitabını PDF indir.

Balım’ın Diş Dileği PDF

Balım’ın şekerden bile tatlı hayal dünyasına hoş geldiniz. Canavarlar gerçekten var mı? Bir çocuğun tüm dişleri şekerden olur mu? Hikayemizin kahramanı “Balım” sizleri bu soruların cevabını birlikte bulmaveyavet ediyor.
 
Çocuklar, bazı güzel olgulara her zaman sahip olmak ve bu olguları her zaman yanında görmek ister. Bu olgulara daima sahip olduklarında bunların zamanla önemini yitirdiğini ve kendilerine zarar vermeye başladığını görecekler.
 
Balım çocuklarımızın hayata dair ön yargılarının peşinden gelen korkuyu heyecanı yüksek bir macerayla ortadan kaldırıyor. Bunun yanında her şeyin zamanında ve tadında olduğu sürece güzel ve kıymetli bulunacağını anlatıyor.
 
Balım’ın  tatlı mı tatlı dileğinin rengarenk yolculuğuna hep birlikte çıkmaya ne dersiniz?
 

Balım’ın Diş Dileği Özeti

Balım’ın Diş Dileği Pdf Oku

Balım’ın Diş Dileği Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu