PDF Kitap

King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? PDF Oku indir

King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? PDF oku indir, Serhat Ahmet Tan tarafından kaleme alınan King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? kitabı, 320 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? kitabı 13,5 x 19,5 ebatında olup, 2024 Yediveren Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? pdf oku, King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? PDF yandex, King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

King Of The World Solomon – Süleyman: Büyücü mü Kral mı Peygamber mi? PDF Oku

Yaptığı araştırmalarla bir çok gizemli kişi ve olaya açıklık getiren Serhat Ahmet Tan, bu eseriyle de tarihin en esrarengiz ve çok yönlü figürlerinden birisi olan Solomon’un yani Süleyman’ın kimliğinin üzerindeki gizem perdesini aralıyor. Binlerce senedir farklı kültürler ve inanç sistemleri tarafından peygamber, kral ve büyücü olarak anılan Solomon’u çok boyutlu bir perspektifle konu alıyor.

Kutsal metinler, antik yazıtlar ve mitolojik anlatılar ışığında Solomon’un kimliği derinlemesine incelenirken onun bilge hükümdarlığı, peygamberlik misyonu ve büyücülükle ilişkilendirilen eylemleri tarihsel ve kültürel bağlamda analiz ediliyor.

Sadece Solomon’un değil, bunun yanı sıra insanlığın kadim geçmişinin de izini süren bir yolculuk tarih meraklılarını bekliyor. Gerçek ve efsane içindeki ince çizgide yürümeye hazır olun!

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu