PDF Kitap

İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 PDF Oku indir

İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 PDF oku indir, Adora Yağmur tarafından kaleme alınan İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 kitabı, 392 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 İndigo Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 pdf oku, İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 PDF yandex, İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

İmparatorluğun Kılıcı – Wisteria 3 PDF Oku

Wisteria, bir zamanlar yeşil ve barış dolu bir diyardı.
Şimdiyse kanla kaplı karanlık bir imparatorluk.

Zaiden ve Saige, imparatorluğun kaderini omuzlarında taşıyan seçilmiş savaşçılardır. Sadakatleri, cesaretleri ve kılıçları onları her zamankinden daha büyük bir tehdidin karşısına çıkarır. Acıların Hükümdarı Euria Vaseva, büyü gücüyle krallıkları bir bir fethederken Wisteria halkı zalim bir karanlığın içinde yok olmak üzeredir. Diyarın geleceği Zaiden ve Saige’in, kehanetleriyle Wisteria’nın kaderini değiştirebilecek gizemli bir kâhini bulmasına bağlıdır. Lakin bu yol nehirlerin ötesindeki, ölümcül sislerin ardındaki karanlık sırlarla ve beklenmedik düşmanlarla doludur.
Wisteria’nın gökyüzünü kırmızıya boyayan savaş bulutları altında Zaiden ve Saige hem diyarı kurtarmak hem de kendilerini korumak zorundadır. Dostluklar sınanacak, sırlar ortaya dökülecek ve ihanet hiç beklenmedik bir anda onların kapısını çalacaktır.
Zafer, yalnızca savaşın değil kalplerin de kazanılmasıyla olabilecekdür.

Ama hangi bedeller karşılığında?

Aldığım her nefes, mühürlendiğine inandığım kaderimden sahip olmadığım anları çalan bir suikastçı gibiydi. Zihnim, yaşam ve ölümün parmaklarını birbirine geçirmiş, ağır hareketlerle dans ettiği, çığlıklar ve kılıç çınlamalarından bir araya gelen kaotik bir senfoniden ibaretti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu