Eğitim

Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık PDF indir

Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık PDF Oku indir, Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık kitabı ALMANCA,TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 1. Hm. Kağıt boyutundadır. Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık kitabının kapağı ise 192 özelliğine sahiptir. 9786057698742 dilinde yazılmış olan Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık kitabını 21.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık kitabını PDF indir.

Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık PDF

Hadi gel, eline aldığın bu kitapla birlikte yabancı dil öğrenimine olan ön yargılarını kıralım. Almanca öğrenmeye başlayacağını dile getirdiğinde çevrenden sürekli olarak şu cümleleri duyuyorsun değil mi?
“Almanca çok zor. Almanya’ya gitmeden dilini öğrenemezsin!”
HAYIR.
Doğru bir yol haritası ve düzenli tekrar ile nerede olursan ol Almanca’yı bu kitap ile öğreneceksin. Peki, Almanca öğrenmek istiyorsanız bunca zaman kaç tane kitapçı gezip, kaç tane kitap aldın kendine? Belki de o kitapların hepsi halen bitmeden, kütüphanende bir köşede duruyor.
Bu kitabı seçerek yol haritanda bir adım önde başladın. Almanca’yı öğrenen birinin bu dili kendi kendine de öğrenebileceği biçimde, kitabı kenara bırakma isteğini getirmeyecek titizlikle hazırlanmıştır. Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık için A1.1/A1.2 dil düzeysinde kurgulanmıştır. 36 ders konusu için 36 videolu ders anlatımıyla desteklenmiştir. Bu videolara kitabın sayfalarındaki QR kodları telefonunuza okutarak varabilirsiniz.
A1.1/A1.2 düzeysi için gerekli olan bütün konuları içermekte ve kitaptaki konular sınavda istenen dört temel dil becerisi göz önüne alınarak işlenmektedir. Bunun yanında kitapta Aile Birleşimi Sınavı’yla alakalı ihtiyacın olan tüm bilgiler bulunmaktadır. Konular basitten karmaşığa doğru ilerlemektedir. İhtiyacın olan düzeydeki tüm konuları belirli bir sıra ve düzene göre vermekte ve aradığın bütün soruların yanıtlarını içermektedir. Bütün kavram, sözcük, ifade ve cümlelerin hem Almanca hem de Türkçesine yer verilmiştir. Bol bol örneklerle pekiştirilip, düzeyne uygun kelime dağarcığını geliştirmek için bütün ayrıntılara yer verilmiştir. “Bir dil daha öğreneyim.”, “Almanca temelim sağlam olsun.” veya “Almanya’ya yerleşmeyi düşünüyorum.” diyorsan, bu kitap senin için biçilmiş bir kaftan.

Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık Özeti

Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık Pdf Oku

Sıfırdan Temel Almanca ve Aile Birleşimi Sınavına Hazırlık Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu