PDF Kitap

Kasırgaya Kanan Saka 1 PDF Oku indir

Kasırgaya Kanan Saka 1 PDF oku indir, Hazel Noya tarafından kaleme alınan Kasırgaya Kanan Saka 1 kitabı, 528 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Kasırgaya Kanan Saka 1 kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Ephesus Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Kasırgaya Kanan Saka 1 pdf oku, Kasırgaya Kanan Saka 1 PDF yandex, Kasırgaya Kanan Saka 1 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Kasırgaya Kanan Saka 1 PDF Oku

VALERİ DİNÇ, ağabeyinin beklenmedik ölümü ardından kafasında bir araya gelen tüm soruların yanıtlarının bir suç örgütüne uzandığını fark eder.  Sorularının yanıtlarını bulmasını sağlayacak ve intikam almasına yardım edebilecek tek bir adam mevcuttur.  Valeri ruhunda hiç dolmayacak boşluklara sahiptir, Songur Yakut ise içini yakan bir hırsla gücüne güç katmak istemektedir. Bir gece kader onları bir araya getirir ve o gece, Songur ile Valeri birlikte karanlık bir yola çıkarlar.

 

“Derler ki, çalınan yaşamını daima hatırla, intikamın alevlerini soyunla harla. Bu ağılı taht bir anı; kalbi katran, ruhu Yakut Kral’a.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu