Ekonomi

Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar PDF indir

Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar PDF Oku indir, Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar kitabının kapağı ise 110 özelliğine sahiptir. 9786259500645 dilinde yazılmış olan Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar kitabını 21.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar kitabını PDF indir.

Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar PDF

Bu çalışmada daha çok tahvil özelinde ele alınan sabit getirili yatırım araçları özetlenmiş, hesaplamalar olabilecek olduğunca kolay anlaşılacak biçimde türetilmiştir. Böylelikle hem finans öğrenci ve çalışanlarına hem de olanakları kısıtlı olan tasarruf sahiplerine yardımcı olunmak istenilmiştir.
 
Risk-getiri ilişkisi, çeşitlendirme, sermaye varlıklarını fiyatlandırma modeli ve menkul kıymet piyasaları doğrusu aracılığıyla portföy kavramı ele alınmıştır. Daha sonra ödünç verilebilir fonlar ve likidite tercihi kuramlarından yararlanılarak faiz oranlarının oluşumu açıklanmakla kalmamış, bunun gerçek dünyaya yansıması da örneklerle tartışılmıştır.
 

Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar Özeti

Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar Pdf Oku

Portföy Yönetiminde Sabit Getirili Enstrümanlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu