Ekonomi

Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle PDF indir

Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle PDF Oku indir, Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle kitabının kapağı ise 274 özelliğine sahiptir. 9786259500638 dilinde yazılmış olan Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle kitabını 21.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle kitabını PDF indir.

Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle PDF

Bu kitap, yapay zekâ (YZ) çağında araştırmacıların bilimsel metotları nasıl kullanabileceklerini ve bu sürede ChatGPT gibi büyük dil modelleriyle nasıl etkileşime girebileceklerini keşfeden yenilikçi bir çalışmadır. Yazarlar, geleneksel akademik yazımın ötesine geçerek, yapay zekâ teknolojilerinin hızla gelişen dünyasında bilimsel incelemelerin nasıl yürütülebileceğine dair kılavuz niteliğinde bir içerik sunuyor. “Sohbot” olarak adlandırılan bölümlerle zenginleştirilen kitapta yazarlar, büyük dil modellerini nasıl eğittiklerini ve bu süreden nasıl bilimsel sonuçlar elde ettiklerini gösteriyorlar. Yazarlar, ChatGPT’yi bir öğrenci ve araştırma asistanı olarak görerek, onunla ortak bir çalışma yürütüyor ve bilimsel metotların nasıl uygulanabileceğini örneklerle sergiliyor.
 
Kitabın temel amacı, araştırmacılara, yeni araştırma soruları ve teknolojileri birleştirerek nasıl ilerleyebilecekleri hususunda klavuzluk etmektir. Yazarlar, yapay zekâ teknolojilerinin bi hayli hızlı değişimi karşısında araştırmacıların kendilerini sürekli olarak güncel tutmalarının zorunluluğunu vurguluyor. Bu kitap, yapay zekâ çağında araştırma yapmanın yollarını araştıran ve bu süredeki dönüşümleri ele alan öncü bir çalışma niteliğindedir.

(Bu sinopsis ChatGPT 4 aracılığıyla üretilmiştir.)
 

Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle Özeti

Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle Pdf Oku

Yapay Zeka Destekli Araştırma Yöntemleri İktisat Alanından Uygulama ve Örneklerle Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu