Eğitim

Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler PDF indir

Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler PDF Oku indir, Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler kitabı The Sh!t No One Tells You sayfadan oluşmakta ve 256 boyutundadır. Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler kitabının kapağı ise 9786052976357 özelliğine sahiptir. 21.10.2024 dilinde yazılmış olan Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler kitabını Eylül Su Derince numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler kitabını PDF indir.

Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler PDF

Herkes anneliğin kutsallığından, evin neşesi olan minik bebekten, aileye yeni katılan üyenin sevincinden bahsederken kimsenin anlatmadığı şeyler de mevcuttur: Kimse size bütün evin kusmuk kokacağını, üzerinde bin tane düğme olan tulumlar almamanız gerektiğini ve bebeklerin tahmin edebileceğinizden fazla daha fazla ağlayacağını söylemez.
 
Başarılı mizah yazarı ve bir çocuk annesi Dawn Dais, bu ketumluğun nedeninin acemi anneleri korkutmamak için bir tür komplo olduğuna inanıyor ve yeni anne olmanın nasıl bir şey olduğunu tüm gerçekliğiyle anlatıyor. Pek çok ebeveynlik kitabında gördüğünüz toz pembe veya mavi tatlılikten uzak, biraz kusmuk koksa da gülünç, akıllıca ipuçlarıyla bezenmiş bir anlatıyla hem kendi deneyimini anlatıyor hem de yeni annelere ebeveynliğin ilk yılını atlatabilmeleri için umut ve cesaret veriyor.

Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler Özeti

Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler Pdf Oku

Bebeğinizin İlk Yılında Kimsenin Size Söylemediği B*ktan Şeyler Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu