Kişisel Gelişim

En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim PDF indir

En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim PDF Oku indir, En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim kitabı 9786257606875 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 18.11.2022 dilinde yazılmış olan En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim kitabını Neslihan Kaplan numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim kitabını PDF indir.

En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim PDF

İnsan kendi varlığının en mühim delilini ve bunun getirilerini iletişim kabiliyetlerine borçludur. Birinin diğeri/leri ile uzlaşı sağlaması da, mücadele etmesi de, ortaklıkların ve ayrılıkların insani normlarda oluşmasının da temel dayanağı etkili iletişim becerilerine hakim olmaktan geçmektedir.
İletişim iyiyi kötü, kötüyü iyi gösterebilecek bir forma sahiptir.
Şüphesiz iletişimin bir sonucu olarak bir araya gelen kültürün bileşenlerinin birbiri ile uyumlu bir biçimde bir ahenk oluşturmasında ve bir topluluğun ideal yaşam standartlarına sahip olmasında iletişim en etkin role sahiptir. Hem bireyler hem de kitleler arasında yaşanan, temelde birinin kendi iç dünyasında kendi içiyle yaşadığı tüm buhranların ve ardından yaşanan kimi zaman da dermansız gibi görünen maddi ve manevi hastalıkların ilacı fakat etkili iletişime götüren yolların doğru imarı ile olabilecekdür. Mimarın da mühendisin de insan olduğu bu yolda kişi kendini daha iyi ve rahat yaşatacak yolları etkili iletişimin bileşenlerini bilerek ve yaparak sağlayabilecektir.
 
Bu kitap “gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür” sözüyle işaretlenen köye, bizi gerçek bize, bizi iyiye ve huzura götürecek yolun daha az sorunsuz yürünebilmesi noktasında katkı sağlamayı amaçlamaktadır.
Bu kitap, unuttuğunuz gerçek ilişkilerin gün yüzüne çıkarılmasında klavuzluk edecektir. Bu kitapla, derdin de dermanının da sizde gizli olduğunu, bu gizin derinliklerde değil, aslında hemen “dilimizin ucunda” olduğunu görmenize katkı sağlanacaktır.

En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim Özeti

En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim Pdf Oku

En Büyük Meselemiz:İlet‐İşim Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu