Çocuk

Kıvırcık Saçlı Çocuk PDF indir

Kıvırcık Saçlı Çocuk PDF Oku indir, Kıvırcık Saçlı Çocuk kitabı 9786057744715 sayfadan oluşmakta ve Kuşe Kağıt boyutundadır. Kıvırcık Saçlı Çocuk kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 21.10.2024 dilinde yazılmış olan Kıvırcık Saçlı Çocuk kitabını Elham Kazemi numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kıvırcık Saçlı Çocuk kitabını PDF indir.

Kıvırcık Saçlı Çocuk PDF

Mozhgan Moshtagh aracılığıyla paylaşılan ve Elham Kazemi çizimleriyle hayat bulan Kıvırcık Saçlı Çocuk, “Ödüllü Çocuk Kitapları” serimizin mühim bir parçasıdır. Bu seride, başta Bologna Çocuk Kitapları Fuarı olmak üzere bir çok ülkeler arası kitap fuarından ödülle dönen kitaplar bulunmaktadır. Kitaplarda kullanılan resimler ve çizimler, çocukların görsel hafızalarını ve analitik düşünme becerilerini daha da ilerletmeye yol gösterecek biçimde özenle dizayn edilmiştır. Bunun yanı sıra, çocukların okuma alışkanlıklarını desteklemek maksadıyla, serideki kitaplar sade ve anlaşılır bir dille hazırlanmıştır. Her yıl eklenen yeni kitaplarla ödüllü çocuk kitapları serimiz daha da zenginleşmektedir.
Kıvırcık saçlı çocuk evin önünde oturmuş düşünürken, parasını kaybetmiş yaşlı bir adam görmüş. Çocuk, ihtiyar adamın parasını bulabilmek için sokağı karış karış aramış. Tam parayı bulmuş ve ihtiyar adama verecekmiş ki bir rüzgâr esmiş ve para gökyüzüne savrulmuş.

Kıvırcık Saçlı Çocuk Özeti

Kıvırcık Saçlı Çocuk Pdf Oku

Kıvırcık Saçlı Çocuk Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu