Kişisel Gelişim

Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar PDF indir

Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar PDF Oku indir, Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar kitabının kapağı ise 288 özelliğine sahiptir. 9786054812448 dilinde yazılmış olan Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar kitabını 13.12.2018 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar kitabını PDF indir.

Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar PDF

Onlar engelliydiler. Kimi doğuştan kimisi de kaza ve hastalık neticesinde hayata geriden başladılar.
Ama bu önüne geçeri onlar için hiçbir zaman bahane olmadı. Hayata küsmediler. Engelleriyle barışarak, pes etmeden hayata tutundular. Durmadan okudular, çalıştılar ve başardılar.
Bu kitapta ülkemizden ve dünya çapından engelli olduğu halde muazzam başarılar elde eden bireylerin eşsiz mücadelelerine şahit olacaksınız.
Helen Keller, Âşık Veysel, Lokman Ayva, Abraham Lincoln, Şafak Pavey, Tevfik Fikret, Timurlenk, Neyzen Tevfik, Mithat Enç, Büyük İskender ve daha nice başarılı insanın azim ve kararlılık ile neleri başardıklarını göreceksiniz.
Zorluklar karşısında hiçbir zaman bahaneleri olmayan bu harika bireylerin hayat hikâyelerinin hepimiz için ufuk açıcı bulunacağına inanıyoruz.
“Engelleri Aşanlar” ile önüne geçeri aşıp başarı yolunda büyük bir adım atmaya ne dersiniz?

Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar Özeti

Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar Pdf Oku

Engelleri Aşanlar Zorluklara Rağmen Başaranlar Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu