Kişisel Gelişim

Modern İnsanın Yalnızlığı PDF indir

Modern İnsanın Yalnızlığı PDF Oku indir, Modern İnsanın Yalnızlığı kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Modern İnsanın Yalnızlığı kitabının kapağı ise 192 özelliğine sahiptir. 9786257057141 dilinde yazılmış olan Modern İnsanın Yalnızlığı kitabını 02.03.2020 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Modern İnsanın Yalnızlığı kitabını PDF indir.

Modern İnsanın Yalnızlığı PDF

Sanayi toplumlarının oluşmasından sonra toplum içindeki uyumunda sarsıntı geçirdiğini derinden hisseden yeni insan, birtakım sorunlarla karşılaşmıştır. Kendi kendisine adını koyamadığı, ifade edemediği bu sorunlar insanı çeşitli zorlanma ve gerginliklerin içine itmiştir. Bu insan, yeni toplum içindeki uyum kuvvetlikleri ve çeşitli gerilimlere karşı verdiği mücadele ile tarihin aşağı yukarı hiçbir zamanında karşılaşmadığı biçimde yalnız, yapayalnız yaşamaktadır.
Bugün büyük şehirlerin caddelerinde, modern üniversite yerleşkelerinde ve geniş sanayi merkezlerinin varoşlarında insan, etrafındaki büyük kalabalıklara rağmen yalnız kalmakta; tek başına kalmış olmanın ezikliğini ve ıstırabını derinden duymaktadır. Lakin acı olan odur ki, yeni toplum içindeki bu yalnız insan içinde yüzdüğü poblemlerin ne adını koyabilmekte ne de bu poblemlerina bir çıkış yolu bulabilmektedir.
Kimdir bu yalnız insanlar, hayata nasıl bakarlar, nelerden hoşlanırlar, nelerden heyecan duyarlar; onların idealleri, sevinçleri, üzüntüleri, kızgınlıkları, öfkeleri nelerdir? Duygularını nereye kadar yaşarlar, yaşadıkları hayattan ne beklentileri olabilir, yaşama şekilleri nasıldır? Bu kitapta, bu sorunlar irdelenmeye çalışılmıştır.

Modern İnsanın Yalnızlığı Özeti

Modern İnsanın Yalnızlığı Pdf Oku

Modern İnsanın Yalnızlığı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu