Kişisel Gelişim

Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın PDF indir

Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın PDF Oku indir, Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 2. Hm. Kağıt boyutundadır. Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın kitabının kapağı ise 168 özelliğine sahiptir. 9786256468887 dilinde yazılmış olan Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın kitabını 27.05.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın kitabını PDF indir.

Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın PDF

“Çocukların öğütten fazla, örneğe ihtiyacı mevcuttur.” J. Jaubert
 
“Goncalar Solmasın” tabi ki… Ama nasıl?
“Melis, altı yaşında, çok tatlı ve şirin bir öğrenciydi. Yeni müfredat gereği tüm yazı çalışmalarını el yazısıyla yazıyorduk. Melis, el yazısını yazmakta zorlanıyordu. Yazı yazarken ‘üf püf’ ediyordu. Yazı yazmayı bırakmıştı. Ben bunu yapamıyorum, diye üzülüyordu. Melis’in yanına yaklaştım ve yanağından bir ‘bıdık’ aldım ve kendisine şunu dile getirdim: ‘Bence, sen bu yazıyı çok güzel yazabilirsin, fıstık!’ Melis’in gözleri fal taşı gibi açıldı, sevinçten âdeta yerinde duramadı. Melis, o gece geç saatlere kadar el yazısı çalışması yapmıştı. Annesi neden hâlen uyumadığını sorduğunda: ‘Anne, öğretmen bana bıdık yaptı, fıstık, dedi. Ben öğretmenimi çok seviyorum. El yazısını yazmayı öğrenip, öğretmenime yarın sürpriz yapacağım.’ demiş.”
Hacı Ormanoğlu, bu kitabında “Goncalar Solmasın”da, özveri ve sevgiyle oluşturduğu öğretme-eğitme tecrübelerini, hikâye tadında bir kez daha bizlerle paylaşıyor ve goncalarımızın solmaması için neleri nasıl yaptığını ve de daha neler yapılabileceğini, meslektaşlarına müthiş bir misal olarak anlattığı gibi, ebeveynleri de tatlı tatlı eğitiyor aslında.
 
 
Yazarın BEN ONLARI ÇOK SEVDİM kitabı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Sayı: B.08.0 TTK.0.01.03.03/611 kararı ile eğitim ve öğretim yönünden uygun bulunmuştur.

Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın Özeti

Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın Pdf Oku

Öğrencilere Adanmış Bir Ömür Goncalar Solmasın Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu