Edebiyat

Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey PDF indir

Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey PDF Oku indir, Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey kitabının kapağı ise 159 özelliğine sahiptir. 9786256297135 dilinde yazılmış olan Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey kitabını 21.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey kitabını PDF indir.

Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey PDF

“Ben bir Türk Memuruyum. Aldığım emri yerine getirdim. Vazifemi yaptığıma vicdanım emindir. Sizlere yemin ederim ki, ben masumum, son sözüm bugün de budur, yarın da budur! Ecnebi devletlere yaranmak için beni asıyorlar. Eğer adalet buna diyorlarsa kahrolsun böyle adalet!

Benim sevgili kardeşlerim, asil Türk Milleti’ne; çocuklarımı emanet ediyorum. Bu kahraman millet tabi ki onlara bakacaktır. Vatan uğrunda cephede ölen bir insan gibi şehit gidiyorum. Allah, vatan ve milletimize zeval vermesin, âmin…”
“Fertler ölür, millet yaşar. İnşallah Türk Milleti ebediyete kadar yaşayacaktır.”
 
Bu kitapta; Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey’in yaşamının bazı bölümleri gerçek olaylar çerçevesinde, roman kurgusu içinde anlatılmaya çalışılmıştır. Bozok (Yozgat) Mutasarrıf Vekilliği ve Boğazlıyan Kaymakamlığı görevini ifa ederken, Osmanlı topraklarındaki Ermeni isyanları sebebiyle çıkarılmak zorunda kalınan Tehcir Kanunu’nu uygulaması yüzünden başına gelenleri, ona isnat edilenleri, asılsız iftiraları ve aslında gerçeklerin neler olduğunu okurken içinizin yandığını hissedeceksiniz.

Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey Özeti

Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey Pdf Oku

Masum Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu