Edebiyat

Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) PDF indir

Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) PDF Oku indir, Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) kitabının kapağı ise 528 özelliğine sahiptir. 9786256090248 dilinde yazılmış olan Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) kitabını 21.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) kitabını PDF indir.

Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) PDF

VALERİ DİNÇ, ağabeyinin beklenmedik ölümü ardından kafasında bir araya gelen tüm soruların yanıtlarının bir suç örgütüne uzandığını fark eder.  Sorularının yanıtlarını bulmasını sağlayacak ve intikam almasına yardım edebilecek tek bir adam mevcuttur.  Valeri ruhunda hiç dolmayacak boşluklara sahiptir, Songur Yakut ise içini yakan bir hırsla gücüne güç katmak istemektedir. Bir gece kader onları bir araya getirir ve o gece, Songur ile Valeri birlikte karanlık bir yola çıkarlar.
 
“Derler ki, çalınan yaşamını daima hatırla, intikamın alevlerini soyunla harla. Bu ağılı taht bir anı; kalbi katran, ruhu Yakut Kral’a.”
 

Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) Özeti

Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) Pdf Oku

Kasırgaya Kanan Saka 1 (Ciltli) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu